Men föddes det nånsin några barn i början av nittitalet?

Dagens citat, från föreläsaren från Smittskydd på länsstyrelsen, angående smittiga smittor:

"Ja, när jag var de senare tonåren dvs i början av nittitalet (nu kan ni räkna ut hur gammal jag är) så var man så rädd för HIV att när man skulle ha sex så hade man fyra kondomer, och när man väl rullat på alla så hade man ju tröttnat, så på den tiden var det verkligen ingen risk att bli smittad"

(Antagligen hyffsat felciterat, men jävligt kul)

Sensmoralen löd: då var man så rädd för HIV att man superskyddade sig och, då gick även kondylomsmittan ner drastiskt. Nu är vi inte längre rädda för HIV och därför går statistiken över kondylomfall upp med läskig hastighet. Och, som vår braiga föreläsare sade: varför ska vi gnälla på Afrika att de inte skyddar sig och får HIV när vi inte är ett dugg bättre själva?

Vidare insikter under föreläsningen: ät inte bajs. Sköldpaddor innehåller alltid salmonella (så slicka inte på din sköldis). Vaccinera dina barn. Skyll inte på Pelles korvkiosk det första du gör när du blivit salmonellasmittad utan testa att inte slicka på din sköldpadda så mycket. Om någon som är förkyld pratar så kommer så smottdroppar (aerosoler) som är smittsamma. Vill du inte bli smittad så ska du inte slicka upp aerosolerna från golvet. Alternativt stå inte så nära.

Nu lämnar jag dock smittor och gammal köttfärs (lab) åt sitt öde och gräver litegranna min egen grav, examensmässigt, och skiter helt enkelt i allt och hoppar på en buss som går till Argentière.
Fett.

Avslutningsvis; gårdagens språklektion.
Fika betyder fitta på italienska.
Utbytesstudenterna håller tydligen på att dö åt vårt svenska favorit socialiseringsforum.

Nys inte i handen
/Louise, numera vrålhypokondriker

Kommentarer
Postat av: Herr H

Ja, heller hypokondriker än hippokondriker - Då är man rädd för att bli smittad av flodhäst...

Åk lite på snön från mig med!

Postat av: Tech

Hej a ha. Sitter pa Sydneys flygplats och skrattar at dina irrfarder. Har antligen hunnit lasa ikapp om menskoppar och aventyr. Ni far ta ett nytt aventyr och aka och spela kaggel nan gang.
Hoppas du hade det superi skidlandet. Kram a hej

2007-02-03 @ 06:00:39
URL: http://resa.sovplats.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback