Virrhönan goes fashionista

Så snart min datorkunnige och tekniknördige sambo fixar min lilla inbyggda kamera som sitter på datorn, så ska denna blogg bli modebloggsinspirerad. Det kommer bli dagens outfit/dagens mysdress a.k.a "uppsatsuniformen", dagens frisyr (håret på ända! ananastofs!) och framförallt dagens sminktips ("borsta tänderna, sen ser du fräsch ut hela dagen!").

Så snart fotomojängen fungerar vill säga. Och så snart bilderna är inlagda så blir det Indien. Tills dess sitter jag som en sunkhög och svettas ångestsvett (jodå, svett luktar olika beroende på situation) över uppsatsen. Jag VET ju vad jag vill skriva, men det kommer inte riktigt ut...

Nu återvänder vi till "Determinants of Environmental Reporting in Malaysia" och funderar på hur vi ska gå bakvägen till framgång. Och om det inte är dags för en förmiddagssemla nu. (Jo! Det är det!)

Och så en förhandsglimt på hur "Dagens Frisyr" kan komma att se ut.
Fast framöver ska bilderna vara rättvända!



/Louise

Ska bara

Nu är jag återvänd från Indialand, bak Himalayas rand, och jag ska skriva långt och fint och med bilder om det, så snart bilderna är inlagda i datorn. Men vilken resa säger jag, ojojoj. Varje dygn var som om det innehöll 48 timmar. Jag behöver nog semester för att vila upp mig efter alltihopa....

Men nu är jag i Göteborg igen och borde starta upp uppsatsen för fulla muggar. Idag har jag beställt böcker och läst 20 sidor i en bok....och städat köket....och sorterat skafferiet....och städat badrummet....och...ätit bullar. Och så tänker jag på allt roligt, som att jag för första gången ska spela med Filosofiska Spelmanslaget Kärlekskollektivet på torsdag, eller att jag ska skaffa mig ett Friskis och Svettis-kort och börja bli frisk och svettig och kanske lite piggare och mindre stel i kroppen. Och så tänker jag på semmelkalaset jag vill hålla, och att jag ska klippa bort lite hår imorgon. Så, ungefär sådär bra går det med koncentrationen på CSR, retorisk analys och samhällsteorier för tillfället. Imorgon blir det således kommendering till centralbiblioteket där jag dels inte kan städa (de har personal till det) dels har jag ca 50 vakande ögon över mig. Man peter ogärna näsan i en kvart då, enbart för sitt höga nöjes skull.

/Louise